Om Glansförsegling

Vad är glansförsegling?


Glansförsegling är en effektiv och hållbar behandling av bilens lack för att skydda lacken och ge/bibehålla ett mycket högt glanstal.

Silver Seal Nano 2K

Autosmart har med ny teknik tagit fram ett modernt system för glansförsegling med Silver Seal Nano 2K.

Silver Seal Nano 2K erbjuder ett starkt och mycket långvarigt skydd mot UV-ljus, kemikalier, salt och fukt samt ger/bibehåller ett mycket högt glanstal.

Även om skyddsfaktorn fifi nns under en lång tid, så minskar ofta det ytskikt, som gör att bilen är lätt att tvätta. Man bör därför göra en

Läs mer!
 

Varför skydda bilens lack?


Allt som utsätts för syre åldras. På en bil visar det sig genom att lacken blir matt. Man säger att den oxiderat. Även lacker med klarlack och metallicfärger blir matta med tiden om de lämnas oskyddade. Syre finns både i luft och vatten och effekten förstärks av olika föroreningar och nedfall. Detta innebär att lacken börjar påverkas redan när bilen lämnar fabriken.

Det traditionella sättet att skydda en billack är att lägga på ett vax. Vaxet förhindrar syret att tränga in i lacken och gör även lacken blankare och lättare att tvätta.
Läs mer!
 

Behöver man skydda bilens klädsel?


Genom att behandla klädsel, mattor och annan textilinredning med Silver Seal Upholstery Protector så ”kapslar man in” varje enskild textilfiber och förhindrar därmed fukt och smuts att tränga in i fibern.

Läs mer
 

Silver Seal garanti för en välskött bil


När fordonet glansförseglats erhålls ett certififi kat. Var noga med att spara certififi katet då detta vid en framtida försäljning är ett bevis på att bilen är välskött. Tillsammans med bilvårdsväskan som följer med vid en Silver Seal glansförsegling blir det lätt att hålla fordonet rent och snyggt.

De professionellas val Er säkerhet

Silver Sealbehandlingen kräver bilindustrins bästa produkter som endast fifi nns att tillgå hos kunniga och välutbildade rekonditionerare. Det är dessutom tryggt att veta att dessa produkter från Autosmart är framtagna speciellt för vårt Nordiska klimat samt för dagens moderna lacker.

 

 


Hitta Silver Seal verkstad

  • Silver Seal verkstadSilver Seal verkstad
Sökord (stad, namn eller nyckelord)

Silver Seal

Glansförsegling
Öka din bils värde med världens mest använda lackskydd ..

SMARTAB

SMARTAB har en rikstäckande organisation bestående av egna distributionsbilar eller, som vi gärna kallar det,"rullande butiker
Vår "butiksbil" levererar allt direkt till Er.

top